Serviceavtale

 

Fordeler med en serviceavtale

Ønsker du sikkerhet for at ditt Bag End-lydutstyr fungerer optimalt og vil ha lang holdbarhet, kan du velge å tegne serviceavtale.

Med en serviceavtale på ditt Bag End-lydutstyr får du fullt utbytte av investeringen og ikke minst trygghet etter kjøpet. Serviceavtale kan tegnes for både nytt og eksisterende Bag End-lydutstyr kjøpt hos oss eller et annet firma og kan selvsagt tilpasses dine ønsker og behov.

Service er både å reparere når skaden er oppstått, men også å hindre havari ved løpende tilsyn. Det vil forlenge levetiden til Bag End-lydutstyret, sikre en klar oversikt over tilstanden til lydutstyret ditt og til slutt gi de laveste totalkostnadene.

Serviceavtale på både nytt og gammelt Bag End-lydutstyr

Bag End-utstyr som ofte brukes eller flyttes rundt skal ha en til to årlige servicekontroller, hvor alt måles, justeres og rengjøres. Dette sikrer at utstyret er klart til å kjøre når det skal brukes. Våre erfarne teknikere sørger for at utstyret ditt alltid er i trygge hender – enten det er en eldre projektor eller det nyeste digitale utstyret. Serviceteknikeren vil også fortelle deg i god tid når det er på tide å bytte ut f.eks. lamper og batterier.

På denne måten er du sikret en løsning som fungerer optimalt hele tiden og plagsomme sammenbrudd minimeres, som ofte skjer rett før eller midt i det viktige event, når det er mest upraktisk.

En serviceavtale kan bl.a. inneholde:

  • En/to årlige servicekontroller
  • Støtte med garantert responstid etter avtale ved plutselig feil
  • Gratis telefonstøtte fra vår serviceavdeling
  • Feilsøking over Internett via ekstern tilkobling
  • Gratis programvareoppdatering ved servicesjekk
  • Regelmessig justering/kontroll av nivåer

Vi sørger for å bestille servicebefaringer etter avtale med deg og rapporterer tilbake til deg dersom det er produkter som er defekte eller utslitte og som krever utskifting eller reparasjon.

Hvis du ønsker å høre mer om våre serviceavtaler, kontakt oss for å diskutere alternativene.

Gunnar Håland, Teknisk leder Telefon:  +47 46532433   E-post:  gunnar@bagend.no

 Making the World Sound Better